Huyghebaert Dirk, uw specialist in verwarming en sanitair in Brugge en heel West-Vlaanderen

U heeft zopas uw droomhuis gekocht, maar wilt het oude sanitair vervangen?

De verwarming van uw woning is dringend aan vernieuwing toe?

U wilt besparen op milieu en budget en daarom overschakelen op herbruikbare energie?

 

Huyghebaert Dirk, in Sint-Kruis bij Brugge, helpt u met al uw vragen over centrale verwarming, vloerverwarming, sanitair, warmtepompen, zonneboilers, herbruikbare energie, ventilatie, en nog veel meer. Renovatie of nieuwbouw? Particulier, commercieel of industrieel? Met zijn jarenlange ervaring garandeert Huyghebaert Dirk het perfecte vakwerk in elke gebouw.

 

 

U woont in West-Vlaanderen en wenst meer info? Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina.

Comfort begint bij een goede verwarmingsinstallatie

U heeft eindelijk die lang gezochte droomwoning gevonden en wilt het comfort ervan verhogen met een moderne en kwaliteitsvolle verwarmingsinstallatie. U heeft genoeg van die koude wintertegels en wenst het hedendaagse gemak van een vloerverwarming.

 

Slechts één adres: Huyghebaert Dirk in Sint-Kruis bij Brugge. Verwarming is ons vak. Wij installeren condenserende gaswandketels, atmosferische gasketels of stookoliebranders en combineren alles naadloos met convectors, radiatoren of vloerverwarming. Al onze installaties zijn gemaakt volgens de modernste condensatietechnieken.

U wenst meer informatie over verwarming of vloerverwarming en u woont in de regio Brugge-West-Vlaanderen-Knokke?

Neem nu contact op met Huyghebaert Dirk!

Hedendaags en comfortabel sanitair

Uw oude douche lijkt almaar kleiner te worden? En de warmwaterkraan loopt niet meer zoals het hoort? Wat dacht u van een relaxerend moment in een massagebad? Of van een onvergetelijke sauna-ervaring in uw persoonlijke stoomcabine?

 

Misschien is het wel tijd voor het moderne comfort van hedendaags sanitair. Kies voor de jarenlange ervaring van Huyghebaert Dirk. Hij garandeert de perfecte installatie van al uw sanitair, van de waterleidingen tot alle toestellen in uw woning, zoals douchecellen, massagebaden en stoomcabines. Ook de volledige renovatie van uw badkamer of keuken, waterbehandeling, regenwaterrecuperatie, brandleidingen en drukverhogingsgroepen behoren tot zijn vakmanschap.

Voor al uw sanitair in de streek rond Brugge en in heel West-Vlaanderen, contacteer Huyghebaert Dirk, uw specialist!

Hernieuwbare energie, uw besparing op milieu en budget

Wilt u af van die hoge waterfactuur? En waarom niet verwarmen met de zon, die is toch gratis?

 

Neem contact op met Huyghebaert Dirk, uw specialist in hernieuwbare energie. Wij monteren warmtepompen, warmteboilers, zonnecollectors en zonneboilers in uw woning of bedrijf. Wij zijn ook thuis in ventilatietechnieken en garanderen een perfecte inrichting van sanitaire gebouwen op campings en recreatiedomeinen, indien u wenst met elektronisch kraanwerk, muntautomaten en vandaalbestendig materiaal.

Ook voor totaalprojecten kunt u bij ons terecht: van ruwbouw tot afwerking, en dat vanzelfsprekend volgens de geldende legionella-reglementering.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel ons nog vandaag!